WTF, Tommy Lindström?

Vad är det du sitter och säger, karl?I kvällens program av Efterlyst tog de upp Fredrick Federlays misshandel. Han blev påhoppad på gatan. Jag är inget fan av Federley, är neutral och måttligt intresserad, men tycker det är helt åt helvete fel att han blivit misshandlad... mer än en gång. Det är fel oavsett vem man är, vilket politiskt parti man än tillhör. SD, C eller MP, spelar ingen roll. Eller vem man ligger med, för den delen.

Så sitter Tommy, som ersatt Leif på TV3, och uttalar sig om fallet. De talar om att man som politiker och öppet gay ändå får räkna med såna här överfall... Tommy kläcker då ur sig följande:
"Ja eller också ska han då lära sig, och få gå i nån slags skola och lära sig, hur han rör sig på gator och torg utan att vara för provokativ, eller kontroversiell eller uppseendeväckande."


Qu'est-ce que fuck?!


Så det är alltså Fredricks eget fel att han blir påhoppad? Det är inte samhället, som fött idén att det inte är okej att sticka ut? Alla måste skala av sig sina egenheter, bli en grå massa, för att undvika att provocera andra?

Ingen jävel har rätt att ta till våld för att de stör sig på någon annan. Spelar ingen roll vad den personen klär sig i, eller hur "fjolligt" han för sig, eller vem han går hand i hand med. Precis lika lite som någon har rätt att våldta en tjej som klär sig utmanande... Varför är hon klädd som en slampa från första början? Kanske för att samhället kräver det av henne, för det är vad hon tror är ett måste för att man som tjej ska bli accepterad och få killar?

GAAAAH!!
Tänk på vad du har för roll, Tommy. Tänk på vad du häver ur dig i TV egentligen... Yttrandefrihet, ja, men snudd på hets mot folkgrupp, säger jag!

- Bögar, ni måste tona ner, folk blir upprörda förstår ni. Sluta fjolla, annars blir ni misshandlade, och det förstår man ju att folk vill slå er när ni beter er på det viset - skyll er själva!

Eller?

Reaktioner
Postat av: Lisa

Ja, man blir fan förbannad. Vilken jäkla groda. Bra början, Tommy. Grrr..Skönt att du tar upp det.//Lisa

2010-09-23 @ 00:26:18
URL: http://vackradu.blogspot.com
Postat av: Håkan

Typisk överreaktion som vanligt.Folk som provocerar riskerar bli påhoppade,så är det.Precis som ni här blev provocerade av Tommy Lindströms åsikt.What goes around comes around.Tala om att själv gå i fällan.Hets mot folkgrupp.Långt,långt,långt därifrån.Om någon blir provocerad av Tommy Lindström här,varför skulle inte vissa bli provocerade av Fredrick Federlay

2010-12-24 @ 21:38:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0