Ah, life...

Håhåjaja.

Så har sommaren i stort sett passerat, och jag fick inte ens vara med om hälften av den :P  Men jag fick å andra sidan uppleva Nya Zeeland den tiden, och det skulle jag inte byta ut mot några soldagar här inte.

Medeltidsdagar, och medeltidsveckan, har kommit och gått. Det var otroligt kul och fint som vanligt. Men också tungt, då gyckargruppen Jauvet la ner efter 14 års ihärdigt gycklande. De har förvisso inte gått under jorden, men det är ändå slutet av en era.
Jag kände mig oerhört hedrad då jag, på beställning av Jauvetkillarnas tjejer, fick göra ett porträtt åt respektive Jauvetare som tjejerna överräckte sista kvällen. Två skulle ha samma, men jag hann bara göra en, så det återstår en bild. Försöker få till det nu, men så bestämde sig den stationära datorn här hemma för att lägga ner. Det är den jag brukar sitta framför när jag målar av bilder... hoppas jag kan få till samma bild på laptopen >.<


Nu närmar sig också valet med stormsteg. Jag tycker det är för mycket cirkus av det hela, och jag är så hjärtligt trött på hur partierna vill smutskasta varandra. "Det här har de gjort fel, det här gör de fel, det här ska vi göra för att rätta till deras idiotiska tilltag" - säger de... Jag bryr mig inte, jag vill bara höra: "Såhär ser det ut, och det funkar inte. Såhär vill vi ha det, det här är våra förslag."

Jag kan varmt tipsa om Magnus Betnérs fantastiska blogginlägg, där han systematiskt bryter ner Sverigedemokraternas partiprogram. Jättebra för den som funderar att rösta på dem, och kan få se deras lögner målas upp. Också bra för den som vill ha lite kött på benen när det kommer till att diskutera med SD:are och andra sympatisörer.

http://www.magnusbetner.com/2010/04/sverigedemokraterna-del-1/
http://www.magnusbetner.com/2010/04/sverigedemokraterna-del-2/
http://www.magnusbetner.com/2010/04/sverigedemokraterna-del-3/
http://www.magnusbetner.com/2010/05/sverigedemokraterna-del-4-2/
http://www.magnusbetner.com/2010/06/sverigedemokraterna-del-5/

Hade varit intressant att se samma vassa, pålästa kritik mot övriga partier... och se hur ärliga de är ^^

Reaktioner

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0