Omfattande obligatoriska orosmoment

Jag har inte tid att sitta och blogga... men jag känner att jag behöver vrida och vända lite på mina dilemman.

Just nu är jag i full färd med en skoluppgift och ett konstprojekt. Skoluppgiften är tre sidor reflekterande text angående språk-veckan vi precis haft. Det har varit som en intensivkurs i språk, och nu ska vi utifrån litteratur och seminarier formulera våra tankar och idéer om språk i största allmänhet, och hur vi vill arbeta med språkutveckling och skrivinlärning i klassrummet. Tre sidor är inte så mycket, men det finns så mycket att säga och skriva om! Men att koppla det till litteraturen är desto svårare, där tas bara vissa moment upp... Språk är ju extremt omfattande, jag vet inte i vilken ände jag ska börja! Har en massa idéer, men att formulera dem är desto svårare.

Idag är vår enda "skrivdag" för den här uppgiften. Imorgon ska vi kastas in i två veckor matte och fysik, som sedan också ska avslutas med ett par textuppgifter. Det känns inte riktigt bra att inte hinna smälta det ena ämnet innan man ska ta tag i nästa.

Konstprojektet är från sommarens medeltidsdagar i Kungälv. Jag är i färd med att försöka göra en konstnärlig tolkning av "Friends-galan" som hölls på lördagkvällen. Här råder heller ingen brist på idéer, har skissat på en massa olika alternativ både i huvudet och på papper. Nu har jag fastnat för ett bra koncept, men det är fortfarande ganska omfattande. Just denna bilden ska sedan auktioneras ut till förmån för Friends, alltså vill jag vara säker på att bilden kommer kunna tilltala de flesta på något plan... det känns ju bra om de faktiskt uppskattar det de köper, och inte bara gör det som en god gärning.

Jag känner att jag inte riktigt har någon tid över till livet. Livet är bara något som händer just nu, utan att jag hinner med. Helgerna är den enda tiden till socialisering... vad händer när man är sällskapssjuk mitt i veckan då?

Måste lära mig att ta till vara på tiden bättre.

Reaktioner
Postat av: Emma Pettersson

Hejsan! :)

Jag hittade din blogg via fefo där jag är medlem (Oxxie heter jag där, sällan aktiv i forumen så gaanska liten chans att du sett mitt namn någonstans på sidan, haha!).

Min vän och jag började nyss trean på gymnasiet och har ju ett projektarbete vi ska göra. Då båda har ett intresse för människors välmående och även känner att det är viktigt att man engagerar sig i folk runt omkring en som inte har det lika bra som en själv, så hade vi tänkt skriva en barnbok (vi har en stor passion för att skriva), få den tryckt och sälja till förmån till barncancerfonden. Varenda öre vi får in (förutom det som går till att trycka boken) kommer vi oavkortat skänka till barncancerfonden :)
Vårt problem är dock att vi båda är urusla på att måla, och eftersom det är en barnbok vill vi ha med mycket bilder. Vi är därför på jakt efter en som skulle kunna tänka sig att illustrera boken. Jag satt då och tittade runt i galleriet på fefo och såg några av dina kreationer och fastnade för dom. Hittade då din blogg genom din profilsida, and here I am! :)
Åter till frågan.... Skulle du kunna tänka dig att illustrera vår bok, till förmån för barncancerfonden, ifall det blir aktuellt? :)
Svara gärna till min mejl Em_ma_1994_@hotmail.com så är du jättesnäll.
Tack på förhand!
Emma

2012-09-03 @ 20:46:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0